Wedstrijden

De vereniging organiseert een aantal keer per jaar wedstrijden op de accommodatie van Hoogenboom Ruitersport. Om wedstrijden te kunnen starten, dient u lid te zijn van de KNHS. Hiervoor moet je aangesloten zijn bij één van de KNHS paardensportverenigingen in Nederland. Mocht je nog niet aangesloten zijn bij een vereniging, dan kunt u ook lid worden van onze vereniging, ga dan naar de pagina ‘Lid worden’.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via www.startlijsten.nl en via www.mijnknhs.nl. Op deze website staan alle komende wedstrijden, de vraagprogramma’s en een week voor de wedstrijd zal hier de startlijst komen te staan. Mocht je vragen hebben over de wedstrijden, stuur dan een mail naar info@deweteringruiters.com.

In principe kan je altijd twee proeven starten, mocht je er maar één willen starten dan is dat uiteraard geen probleem! Vermeld dit dan bij het inschrijven.

Het wedstrijdreglement van de KNHS kan worden gelezen op https://www.knhs.nl/wedstrijden/. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de vereniging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>